Veel gestelde vragen (FAQ)

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Wanneer ontvang ik de pasfoto’s?

We doen iedere dag om 16.00 uur de bestellingen op de post. Dus in principe zou je de dag erna je pasfoto’s kunnen ontvangen. Maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de postbezorger. Zie postnl voor bezorgdagen/tijden

Hoeveel pasfoto’s krijg ik?

Normaal 6 stuks, maar sommige visum foto’s zijn groter dan krijg je 2 stuks.

Is de kwaliteit van de camera op smartphone voldoende?

De kwaliteit van de smartphone camera is meestal ruim voldoende

Ik ben mijn oude pasfoto kwijt. Kan ik die alsnog opnieuw bestellen?

In principe bewaren we de pasfoto’s maar 90 dagen, daarna worden ze definitief verwijderd.

Kan ik ook de foto digitaal ontvangen?

Ja, je kunt dit als optie aanvinken bij bestelling.

Maken jullie de pasfoto op maat?

Ja, wij maken met speciale software de pasfoto op de juiste maat. U hoeft alleen maar aan te geven voor welk land de foto nodig is. Met ons programma kunnen voor 165 landen pas/visum foto’s op maat maken.